2022-05-27 10:05:47• hírek • Fizetett tartalom

Újranyit a szatmárnémeti Európa Ingatlanügynökség. Alacsony jutalékok mellett ajánlatok a megye egész területéről

Bizonyára sokak számára nem idegen a szatmárnémeti Európa Ingatlanközvetítő Ügynökség neve, hiszen a Románia 2007-es uniós csatlakozásával egyidőben induló vállalkozás, oly sokaknak segített eladni, vagy éppen megvásárolni egy-egy adott ingatlant.

A tevékenységét újraindító ingatlanközvetítő Szatmár megyei viszonylatban a legkisebb jutalékkal dolgozik: értékesítéskor az ingatlan értékének mindössze 2%-át számolják fel közvetítői díjként, sőt, ha elmondja, hogy a Szatmár.ro-n olvasott a cég ajánlatáról, további 10%-os kedvezményben részesül. Az akció augusztus végéig tart.

„Célunk, hogy megyeszinten a legváltozatosabb és leggazdagabb kínálattal rendelkezzünk, úgy földterületek, mind lakások, házak és albérletek tekintetében egyaránt. Az OLX-platformon jelenleg több mint 70 aktív hirdetésünk van, amelyek nem csak Szatmárnémetire, hanem az egész megye területére kiterjednek. Azt szeretnénk, hogy minden a lehető legegyszerűbben működjön, a kommunikációtól kezdve, az ügyintézésen át, a fizetéssel bezárólag, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére” – állítják az ügynökség képviselői.

És hogy mi a teendő, ha hirdetni szeretne? Ez is pofonegyszerű: Whatsappon vagy e-mailben küldje el nekik az eladni/bérbe adni kívánt ingatlan részletes leírását, néhány fotóval, a többit pedig bízza az ügynökség munkatársaira.

Whatsappon keresztül a 0733.773.030-as telefonszámon, míg e-mailben, a contact@ageu.ro címen állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Amennyiben pedig nem eladna, hanem inkább vásárolna, IDE KATTINTVA tájékozódhat az aktuális ajánlatok felől, illetve látogasson el az ügynökség honlapjára is ageu.ro/, ahol rövidesen a leggazdagabb ingatlankínálattal találkozhat majd. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: